Puun käsittelyä Seurasaaressa

Valtio restauroi IV

Kansallismuseon auditorio, Helsinki sekä suora verkkolähetys
keskiviikkona 10.11.2021

Teemana tänä vuonna on yhteistyö ja sen tekijät.

Tilaisuus koostuu esitelmistä ja keskustelusta. Esitykset taltioidaan, ja niitä on mahdollisuus seurata suorana lähetyksenä Museoviraston sivuilta.

Seminaari on maksuton, mutta toivomme ilmoittautumisia kahvitarjoiluja varten. Jos tilaa on, seminaariin voi ilmoittautua myös paikan päällä, mutta silloin emme voi taata riittäviä tarjoiluja.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Museovirasto, Metsähallitus, Senaatti-kiinteistöt, Suomenlinnan hoitokunta, tasavallan presidentin kanslia, ulkoministeriö ja Väylävirasto.

Seminaarin ohjelma

Teemana on tänä vuonna yhteistyö ja sen tekijät. Seminaari koostuu aiempien vuosien tapaan 1,5 tuntia kestävistä teemakokonaisuuksista, joissa kussakin on kolme esitystä.

Aamukahvi (tarjotaan)

Avaus

Teema 1. Tutkimus ja tieto

Lounas (omakustanteinen)

Teema 2. Käytäntö ja osaajat

Teema 3. Seuranta ja hoito

Loppukeskustelu ja palaute

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Ilmoittautuminen aukeaa syyskuussa
- seuraa sähköpostiasi!

Ilmoittautuminen aukeaa syyskuussa – seuraa Museoviraston kanavia!

Valtion rakennusperinnön tutkimukseen ja hoitoon on vuosikymmenten saatossa osallistunut suuri määrä eri alojen opiskelijoita, eri kouluista.

Mitä yhteistyö on antanut, mikä sen merkitys on ollut rakennusperinnölle ja opiskelijoille, tuleville asiantuntijoille? Minkälaista yhteistyö on nyt ja mitä se voisi olla tulevaisuudessa?

Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan Suomenlinnassa 11.11.2021.